İstanbul'da kanlı gece. Eski eşini defalarca bıçakladı. Sonra da intihar etti

İstanbul'un Esenyurt ilçesi Üçevler Mahallesi'nde gece yarısı eski koca dehşeti yaşandı. Ömer A. eski eşi Muradiye A.'yı 9 yerinden bıçakladı, sonra da intihar etti.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da kanlı gece. Eski eşini defalarca bıçakladı. Sonra da intihar etti

Esenyurt Üçevler Mahallesi'nde saat 00.00 sıralarında, Ömer A. eski eşi Muradiye A.'yı bıçakladı. 9 yerinden bıçaklanan kadın ağır yaralandı. Bıçaklayan eski koca Ömer A.'nın ise olay sonrası kendini asarak yaşamına son verdiği öğrenildi.

Kadının yakınlarının çığlıkları mahallede yankılandı.

DÜN DE İZMİR DE VAHŞET YAŞANMIŞTI

İzmir'de de dün sabah bir süredir kanser tedavisi gören öğretim görevlisi Doç. Dr. Yusuf Yılmaz, 4 yaşındaki kızı Linda Yılmaz’ı ve kayınvalidesi Dilek Uzelli'yi tabancayla öldürüp, boşanma aşamasındaki kendisi gibi öğretim görevlisi olan eşi Doç. Dr. Derya Uzelli Yılmaz'ı ağır yaraladıktan sonra aynı silahla intihar etmişti.

Olay, saat 09.30 sıralarında Bornova ilçesi Atatürk Mahallesi 879 Sokak'ta meydana geldi. Bir süredir kanser tedavisi gördüğü öğrenilen Ege Üniversitesi'nde öğretim görevlisi Doç. Dr. Yusuf Yılmaz, boşanma aşamasındaki ayrı yaşadığı eşi İzmir Katip Çelebi öğretim görevlisi Doç. Dr. Derya Uzelli Yılmaz'ın yaşadığı evin önüne geldi. Yılmaz, burada otomobilden inen kızı Linda Yılmaz'a, kayınvalidesi Dilek Uzelli'ye ve eşi Derya Uzelli Yılmaz'a tabancayla ateş etti. Yılmaz daha sonra aynı silahla kendini başından vurdu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin