İstanbul'da eğlence mekanına kanlı baskın! İş yeri sahibi öldü; 1’i ağır 3 kişi yaralandı

İstanbul Avcılar'da bir eğlence mekanına gece yarısı silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda iş yeri sahibi öldü; 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Saldırıyla ilgili 1'i kadın 3 kişi yakalanırken, 1 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor. 

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da eğlence mekanına kanlı baskın!  İş yeri sahibi öldü; 1’i ağır 3 kişi yaralandı

Olay, gece saat 03.00 sıralarında Avcılar Ambarlı Mahallesi sahilindeki bir eğlence mekanına Buğdat K. ile 3 kişi iddiaya göre türkü barda defalarca açtı.

Açılan ateşte türkü barın sahibi Hüseyin Taş, Celal Tekgöz, Ayhan Küçükdal ve Burhan Küçükdal yaralandı. Saldırganlar olay yerinden kaçtı. Saldırının ardından Avcılar’daki özel bir hastaneye kaldırılan Hüseyin Taş (53) tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralanan Celal Tekgöz’ün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İddiaya göre saldırı, türkü barın sahibiyle yan tarafta bulunan işyeri sahipleri arasında, aynı gece yaşanan tartışmadan sonra meydana geldi. 

KAÇAN SALDIRGANI BEKÇİLER YAKALADI

Kaçan saldırganlardan Buğdat K. ile Mehmet K., Fevzi Çakmak Caddesi’nde bekçiler tarafından durdurulmak istendi. Ateş açan Buğdat K. bekçiler tarafından yakalanarak gözaltına alınırken, saldırgan Mehmet K. ise kayıplara karıştı.

YANINDAKİ İŞYERİNE GİZLENDİLER

Saldırının ardından eğlence mekanının yanındaki iş yerinde gizlendiği iddia edilen Mahir K. ve Sema K. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına altına alındı.

Kaçan 1 kişiyi arama çalışmaları ise sürüyor.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin