İstanbul'da alevli gece. Üç ilçede yangın çıktı

İstanbul'da gece saatlerinde Pendik, Fatih ve Beylikdüzü ilçelerinde yangınlar çıktı. Yangınlar itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da alevli gece. Üç ilçede yangın çıktı

İstanbul alevlere teslim oldu.

Gece 03.30 saatlerinde Pendik'te uyuşturucu bağımlısı şahısların kaldığı metruk binada çıkan yangın paniğe neden oldu. Metruk binadaki bir daireden dumanlar yükselirken, binanın boş olması nedeniyle yangında ölen ya da yaralanan olmadı. Yine Pendik'te saat 04.00 sıralarında Güzelyalı Mahallesi, İstiklal Caddesi üzerindeki bir iş yerinde yangın çıktı yaşandı. Perde işletmeciliği yapılan bir iş yerinden bilinmeyen bir nedenle duman ve kıvılcım çıkmaya başladı. Kıvılcımlar kısa sürede alevlere dönüştü. İş yerinin alevler içinde yandığını gören çevredeki vatandaşlar tarafından itfaiye ekiplerine haber verildi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaklaşık bir saatlik uğraş sonucu alev topuna dönen iş yerini söndürmeyi başardı.

İstanbul'da alevli gece. Üç ilçede yangın çıktı

FATİH

Fatih'te gece saatlerinde metruk bir binada çıkan yangın paniğe neden oldu. Alev alev yanan 2 katlı metruk bina itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

İstanbul'da alevli gece. Üç ilçede yangın çıktı - Resim : 2

BEYLİKDÜZÜ

Beylikdüzü'ndeki Beysan Sanayi Sitesi'nde bulunan hidrolik makine üretim tesisinde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede binayı sardığı yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Yangın saat 05.00 sıralarında Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde bulunan Beysan Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 2 bin 500 metrekarelik bir alan üzerinde hidrolik makine üretim ve depolama tesisi olarak kullanılan bir binada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek bina içerisinde ofis olarak kullanılan asma kata sıçradı. Alevler binanın her yanını sardı. Yangını fark eden şantiye çalışanları itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine birçok ilçeden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışmasının ardından yangın söndürüldü.

Çevre ilçelerden su tankerleri de itfaiye ekiplerine yardım için bölgeye sevk edildi. Ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı yangının çıkış nedeni ile ilgili ekiplerin çalışmasının devam ettiği öğrenildi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin