İstanbul'da 4 katlı tekstil atölyesinde yangın! Mahsur kalan kişinin imdadına itfaiye ekipleri yetişti. Atölye ve park halindeki araçta hasar oluştu

İstanbul Güngören'de 4 katlı tekstil atölyesinde yangın çıktı. Yangın sırasında içeride mahsur kalan kişi itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Kısa sürede söndürülen yangında, atölyede ve park halindeki bir araçta hasar oluştu. 

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da 4 katlı tekstil atölyesinde yangın! Mahsur kalan kişinin imdadına itfaiye ekipleri yetişti. Atölye ve park halindeki araçta hasar oluştu

Mehmet Nesih Özmen Mahallesi Fatih Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı tekstil atölyesinin bodrum katından bulunan dijital baskı bölümünde saat 09.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanlar kısa sürede tüm binayı sardı. En üst katta çalışan Nasima isimi kadın dumanları görünce kendisini yangın merdivenine attı ve hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, yangın merdiveninde mahsur kalan kadını merdivenle aşağı indirdi. 

Olay yerindeki sağlık ekipleri dumandan etkilenen kadına ilk müdahale ambulansta yapıldı. Yangın ise yaklaşık yarım saatlik çalışma sonucu söndürülürken binada ve binanın önünde park halinde bulunan bir araçta da hasar oluştu. 

BODRUM KATINDA BAŞLAMIŞ

Metin Ayten "Abla yukarıdan dumanı görünce bağırıp çağırmış. Yangın bodrum katta başlamış dumanlar üst kata çıkmış. Bir kişi vardı içeride, o erken gelip açıyordu atölyeyi'' diye konuştu.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin