İstanbul yine bildiğiniz gibi! Sağanak yağış trafikte aksamalara sebep oldu

İstanbul'da artan şiddetli yağış sürücülere zor anlar yaşattı! Büyükçekmece'de yağmur sularıyla oluşan birikintiler direksiyon başındaki sürücülere zor anlar yaşattı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul yine bildiğiniz gibi! Sağanak yağış trafikte aksamalara sebep oldu

İstanbul'da artan şiddetli yağış trafikte aksamalara neden olurken Büyükçekmece'de yolda oluşan su birikintileri sürücülere zor anlar yaşattı. Dün geceden beri etkisini arttıran kuvvetli yağışlar ulaşımda olumsuzluklar yaşandı.

D-100 KARAYOLU'NDA SU BİRİKİNTİSİ OLUŞTU 

Şiddetli yağış D-100 kara yolu Güzelşehir mevkii Kumburgaz istikametinde su birikintileri sebebiyle trafiği kilitledi. Araçlarıyla seyir halinde olan sürücüler su birikintisini son anda fark ederek çok tehlikeli manevralar yaptı. Arkadan gelen araç sürücüleri ani fren yaparak, olası trafik kazalarının önlemeye çalışarak zor anlar yaşadı.

İstanbul yine bildiğiniz gibi! Sağanak yağış trafikte aksamalara sebep oldu

Şiddetli yağmurdan etkilenen Güzelşehir de ise araçların çok sık kullandığı alt geçidi su bastı. Bazı sürücüler su birikintilerine rağmen yolu kullanmaya devam etti.

İBB Cep Trafik Uygulamasına göre, İstanbul'da saat 13.40 itibarıyla trafik yoğunluğu yüzde 63 olduğu kaydedildi.

Avrupa ve Anadolu Yakası'nda, D-100 kara yolu, TEM otoyolu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün giriş ve çıkış güzergahları, sahil yolları ile ana arterlerin bazı bölümlerinde yağış trafiği yaşandı.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin