İstanbul Emniyeti'ni yasa boğan kaza. Memleketlerine giderken otoyolda çekiciye çarptılar. Bir polis öldü, bir polis yaralandı

Pozantı- Ankara otoyolu Akçatekir mevkiinde korkunç bir kaza yaşandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Şişli Devriye Ekiplerinde görevli iki polis memurunun içinde bulunduğu otomobil otoyolda çekiciye arkadan çarptı. Kazada bir polis öldü, bir polis de yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Emniyeti'ni yasa boğan kaza. Memleketlerine giderken otoyolda çekiciye çarptılar. Bir polis öldü, bir polis yaralandı

Kaza, Pozantı- Ankara otoyolu Akçatekir mevkiinde meydana geldi. İddiayı göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Şişli Devriye Ekiplerinde görevli arkadaş iki polis memuru izne ayrılarak memleketlerine doğru yola çıktı. 26 yaşındaki Yusuf Morcalı'nın kullandığı  44 AEJ 202 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil önünde seyreden çekiciye çarptı.
Çarpmanın etkisiyle otomobil hurda yığınına dönerken çevredeki vatandaşlar kazayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Bölgeye sağlık ekipleri yaralı iki polis memurunu hastaneye kaldırdı. Polis memurlarından 24 yaşındaki  Mehmet Talha Selaldı  yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yusuf Morcalı’nın ise hastanede tedavisi devam ediyor.

Hayatını kaybeden polis memuru Mehmet Talha Selaldı’nın cenazesi ise Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Etiketler Adana kaza polis memuru
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin