İnternetten otomobil almaya kalkanlar aman dikkat: Beğendikleri aracı satın almak istediler 470 bin lira dolandırıldılar

İnternette beğendikleri aracı satın almak isteyen iki kişi dolandırıldı. Aracı satın almak için irtibata geçtikleri dolandırıcıya 470 bin lira para gönderen ancak daha sonra söz konusu şahsa ulaşamayan iki mağdur polise başvurdu.

Google Haberlere Abone ol
İnternetten otomobil almaya kalkanlar aman dikkat: Beğendikleri aracı satın almak istediler 470 bin lira dolandırıldılar

Trabzon'da internet ortamında beğendikleri aracı satın almak için irtibata geçtikleri şahsa 470 bin TL gönderen iki kişi dolandırıldıkları anlayınca polise başvurdu.
Alınan bilgiye göre, Trabzon'da yaşayan İ.Ö. ve Ö.A. isimli iki kişi internet ortamında beğendikleri bir aracı satın almak için kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs ile iletişime geçti.

Aracı almak isteyen iki kişi şahsın gönderdiği hesaba anlaştıkları 470 bin TL'yi gönderdi. Bir süre sonra şahsa ulaşamayan iki kişi dolandırıldıkları anlayınca polise başvurdu. Polis ekipleri tarafından ifadeleri alınan iki kişi söz konusu şahıstan şikayetçi olurken, şüphelinin tespiti ve teminine yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin