İmamoğlu Akşener'in "bilboard" iddiasına yanıt verdi. Eş genel başkan sözlerine sert tepki gösterdi: Bu nezaketsiz tutum ve tavırlar ne muhatabım ne de cevap vereceğim

İYİ Parti lideri Meral Akşener isim vermeden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun partisinin afişlerinin bilboardlara asılmasının engellendiğini iddia etti. İmamoğlu, Akşener'in iddiasını yalanlarken CHP Genel Başkanı Özel için kullandığı "eş genel başkan" sözlerine tepki gösterdi; "Bu nezaketsiz tutum ve tavırlar ne muhatabım ne de cevap vereceğim" dedi.

Google Haberlere Abone ol
İmamoğlu Akşener'in "bilboard" iddiasına yanıt verdi. Eş genel başkan sözlerine sert tepki gösterdi: Bu nezaketsiz tutum ve tavırlar ne muhatabım ne de cevap vereceğim

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Tasarım Müzesi'nin açılışının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İmamoğlu, partisinin dünkü grup toplantısında İstanbul, Ankara ve İzmir'de hazırladıkları afişlerin bilboardlara asılmasının engellendiğini iddia eden ve İBB'yi suçlayan Akşener'e yanıt verdi. 

İmamoğlu, "Bizim öyle bir engelleme veya bu tarz bir girişimde bulunmayacağımızı en iyi kendilerini bilirler. Bu noktada ne için yaptığını bilmiyorum bu açıklamayı ama muhtemelen bilboard meselesi... Bu işin sadece İstanbul'u yok, muhtelif şehirleri var. Bu işler de şehirlerde firmalarda yönetiliyor. Onlarla konuşabilirler" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu, şöyle devam etti: "İstanbul'da Ekrem İmamoğlu üzerinden konuşmak veya taş atmak böyle bir prim yapacak zannedilir şekle doğru gidiliyor. Hayırlısı. Allah'tan alışığız. Bize atılan hiçbir taşın etkisi olmaz. Bize doğru gelirken havada güle dönüşür. Dikkat etsinler, bizim öyle bir endişemiz yok. İnsanlara karşı, demokrasiye karşı sorumluluk hissettik. Bu sorumluluğun dışında da hareket etmedik. Bunu en iyi sayın Akşener bilir."

ÖZEL İLE İLGİLİ SÖZLERİNE TEPKİ


Akşener'in, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ismini geçirirken 'Eş Genel Başkan' ifadesini kullanması da sorulan İmamoğlu, "Bu nezaketsiz tutum ve tavırlar ne muhatabım ne de cevap vereceğim niteliğe sahip. Kötü söz sahibine aittir" yanıtını verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin