İliç'te neden yoktunuz sorusuna böyle yanıt verdi. Bakan Özhaseki'den 10 saatlik operasyon açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, bugün maden faciasının yaşandığı Erzincan İliç'te basının karşısına geçti. Olayın yaşadığı ilk gün neden İliç'te olmadığı sorusuna yanıt verdi. "Toplamda 10 saatlik bir operasyon geçirdim" dedi.

Google Haberlere Abone ol
İliç'te neden yoktunuz sorusuna böyle yanıt verdi. Bakan Özhaseki'den 10 saatlik operasyon açıklaması
AA

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeni faciasının yaşandığı bölgeye gitmemesinin nedeni ortaya çıktı.

40 gün önce 8 saat süren bir göz ameliyatı geçiren ve şiş haldeki yüzüyle çalışan Bakan Özhaseki'nin, İliç'teki faciadan hemen önce ikinci bir ameliyat daha olduğu ortaya çıktı.

Bugün olay yerinde kameraların karşısına geçen Özhaseki yaşanan faciayla ilgili son gelişmeleri aktardı. Neden olayın olduğu günlerde İliç'te olmadığı sorusunu ise şöyle yanıtladı:

Yaklaşık bir ay kadar önce 8 saat, bu hadisenin olmasından bir gün önce de 2 saatlik bir operasyon geçirdim. Doktorların nezaretinde uzunca bir süre tedavi oldum. Şimdi de bu kara gözlüklerle gezmeye devam ediyorum. Ama narkozun etkisinden çıkar çıkmaz tüm yetkililerimiz burada olduğu için anbean olayları takip ettim. Özür dilemem gerekiyorsa özür dilerim. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin