İğrenç paylaşımdaki kişi oyuncu Kerem Fırtına çıktı. Fırtına dava açmaya hazırlanıyor

Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'a yönelik sosyal medyada yapılan iğrenç paylaşıma, ünlü oyuncu Kerem Fırtına'dan sert bir tepki geldi. Fırtına, kendi fotoğrafı üzerine emoji kullanılmasını ve yapılan iğrenç paylaşımı kınayarak, sosyal medya kullanıcısına dava açacağını belirtti.

Google Haberlere Abone ol
İğrenç paylaşımdaki kişi oyuncu Kerem Fırtına çıktı. Fırtına dava açmaya hazırlanıyor

HDP'nin eski genel başkanlarından Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ile sosyal medyada yapılan iğrenç paylaşıma bir tepkide fotoğrafta yer alan ünlü oyuncu Kerem Fırtına'dan geldi.

DAVA AÇACAK

Uzun dönem Kurtlar Vadisinde canlandırdığı Eren karakteri ile hafızalara kazınan oyuncu yüzüne emoji kullanılmasına ve iğrenç paylaşım nedeniyle sosyal medya kullanıcısına dava açacak.

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre ünlü oyuncu Kerem Fırtına resmine emoji kullanan ve iğrenç paylaşım yapan kişi hakkında dava açıyor. Bahsi geçen fotoğraftaki emoji konulan kişi olan ünlü oyuncu Kerem Fırtına, Başak Demirtaş'a yapılan bu iğrenç paylaşım için kendisinin de dava açacağını söyledi.

İĞRENÇ PAYLAŞIM TEPKİ ÇEKMİŞTİ

Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın bir footoğrafında yanındaki kişinin yüzüne emoji koyarak paylaşaŞahıs fotoğrafa, "Selo'ya bayram hediyesi olarak Başak Demirtaş'la buluştum. Bu gece p.... var inşallah" notunu düşmüştü
Bu paylaşım kısa sürede sosyal medyada büyük tepkilere neden olmuştu.

İğrenç paylaşımdaki kişi oyuncu Kerem Fırtına çıktı. Fırtına dava açmaya hazırlanıyor - Resim : 2

İğrenç paylaşımdaki kişi oyuncu Kerem Fırtına çıktı. Fırtına dava açmaya hazırlanıyor - Resim : 3

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin