İçmimarlar Odası Ankara Şubesi’nin yönetimi değişti. Seçimleri Şeffaf Liste kazandı. Yönetime Damla Buyruk ve ekibi geldi

14 Ocak’ta seçime giden TMMOB İçmimarlar Odası Ankara Şube'nin yeni yönetimi belli oldu. Şubenin yedinci dönem başkanlığına Damla Buyruk ve ekibi seçildi. Buyruk, daha önce genel merkezde başkan yardımcılığı görevinde bulunmuştu.

Google Haberlere Abone ol
İçmimarlar Odası Ankara Şubesi’nin yönetimi değişti. Seçimleri Şeffaf Liste kazandı. Yönetime Damla Buyruk ve ekibi geldi

Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği (TMMOB) İçmimarlar Odası Ankara Şubesi seçimleri 7. Olağan genel kurulu seçimleri yapıldı. 

14 Ocak'ta yapılan seçimlere ‘Şeffaf Liste’de yer alan daha önce genel merkezde başkan yardımcılığı görevinde bulunan Damla Buyruk ve ekibi damga vurdu. 

26. ve 25. dönemde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Damla Buyruk ile ekibinde yer alan Mert Yasin Cengiz, İdil Duran, Cem Karabulut, Yiğitcan Saat, Zeynep Gonca Şen, İlknur Soykan mazbatasını alarak göreve başladı. 

Yeni yönetim  hedeflerini de kamuoyu ile paylaştı.

Damla Buyruk ve ekibi görevleri sürecinde hedefleri arasında; kamu kuruluşları, kurumlar ve özel sektörlerde etik ve mesleki çıkarlar çerçevesinde meslektaşların haklarını savunmak yer aldı.

Yedek listede ise şu isimler yer alıyor;  Ebrar Akın, Demet Altun, Can Arda Bakar, Hamdi Doğruer, Burcu Özozan, Merve Seçkin, Gülhan Sezgin Balcı

 

 

Etiketler tmmob ankara seçim
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin