İçme suyu hattından öyle bir şey çıktı ki! Bakım ve onarım çalışması yapılıyordu, içme suyu hattından öyle bir şey çıktı ki tam 1 metre!

Doğal kaynak suyu hattının bulunduğu noktana ekipler bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerin temizlik çalışması sırasında içme suyu hattından çıkarılan 1 metrelik ağaç kökü olarak bilinen kunduz ise şoke etti.

Google Haberlere Abone ol
İçme suyu hattından öyle bir şey çıktı ki! Bakım ve onarım çalışması yapılıyordu, içme suyu hattından öyle bir şey çıktı ki tam 1 metre!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Salihli ilçesine bağlı Caferbey Mahallesinde doğal kaynak suyu hattının bulunduğu noktada bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi. Hattan 1 metrelik ağaç kökü olarak bilinen kunduz çıktı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde sağlıklı altyapılar inşa etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Salihli ilçesine bağlı Caferbey Mahallesinde bulunan doğal kaynak suyu hattının bulunduğu noktada bakım, onarım ve temizlik çalışması gerçekleştirildi. İçme Suyu Daire Başkanlığı ekiplerince yapılan çalışmada hattan 1 metrelik ağaç kökü olarak bilinen kunduz çıkarıldı. Ekipler tarafından detaylı kaynak temizliği ve isale hattı tamiri yapılarak hattaki tıkanıklıklar giderildi. İyileştirme ve temizlik çalışması neticesinde mahallede bulunan içme suyu deposuna sağlıklı su akışı sağlanmış oldu.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin