İBB Başkanı İmamoğlu, Muharrem İnce ile yaptığı görüşme hakkında konuştu: İstanbul'a destek olacağını tarafıma iletti

İBB Başkanı İmamoğlu, gündem olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce yaptığı görüşme ile ilgili konuştu. İmamoğlu, İnce'nin İstanbul'da kendisini destekleyeceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
İBB Başkanı İmamoğlu, Muharrem İnce ile yaptığı görüşme hakkında konuştu: İstanbul'a destek olacağını tarafıma iletti

İstanbul İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce geçtiğimi günlerde bir araya gelmişti. Görüşmenin ardından İnce'nin İzmir'den belediye başkanı adayı gösterileceği konuşulmuştu. Bu iddia CHP Genel Başkanı Özür Özel tarafından yalanlanmıştı. 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şişli'de katıldığı  İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Uygulama Planı (SKUP) tanıtım toplantısında İnce ile yaptığı görüşme ile ilgili konuştu. 

"İSTANBUL'U KONUŞTUK, DESTEK OLACAĞINI İLETTİ"

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile yerel seçim çerçevesindeki görüşmesi sorulan İmamoğlu, “Çok net İstanbul'u konuştuk. Kendisinin en güçlü seviyede İstanbul'a destek olacağını tarafıma iletti. Ben de çok mutlu olduğumu söyledim. Bugün de; bu görüşmenin bu anlamdaki detaylarını ve Sayın İnce'nin bu değerli davranışını Sayın Genel Başkanımızla paylaşacağım" dedi. 

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin