HÜDA PAR yerel seçim kararını açıkladı. Seçime kendi logosu ile tek başına girecek

Son dakika haberi... Mayıs ayında yapılan seçimlerde Cumhur İttifakı'nı destekleyen HÜDA PAR, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin kararını verdi. Yerel seçimlere kendi logosu ile tek başına girecek. Aday göstermeyeceği bölgelerde ise Cumhur İttifakı'nı destekleyecek

Google Haberlere Abone ol
HÜDA PAR yerel seçim kararını açıkladı. Seçime kendi logosu ile tek başına girecek

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, partisinin yerel seçim kararını duyurdu.

Şahin, Cumhur İttifak adaylarını bazı bölgelerde destekleyip diğer yerlerde ise yerel seçimlere logoları ile gireceklerini açıkladı.

Mahmut Şahin, partisinin kararını şöyle açıkladı: “İnancımız odur ki halkımızın ‘Dürüst Belediyecilik Gerçek Hizmet’ ile tanışma zamanı gelmiştir. HÜDA PAR olarak birkaç seçim bölgesinde ittifak adaylarını destekleme, diğer yerlerde ise seçimlere kendi logomuzla ve kendi adaylarımızla katılma kararı almış bulunuyoruz. Bu kararın partimiz, milletimiz ve memleketimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz.  Aday adaylığı için başvuru süresini de bu vesile ile 20 Ocak 2024 tarihine kadar uzatma kararı aldık. 2024 yerel seçimlerinde partimiz listelerinden belediye başkan adayı, il genel meclisi ve belediye meclisi adayı olarak katılmak isteyen vatandaşlarımızın bu tarihe kadar başvuru yapabileceklerini ilan ediyoruz”

HÜDA PAR, 14 Mayıs'taki seçimde  Cumhur İttifakı'nı desteklemişti. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin