Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Bartın'da iş insanlarıyla bir araya geldi. Ekonomik politikaların kazanımlarını anlattı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bartın'a gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında iş insanlarıyla bir araya geldi. Bakan Şimşek, iş dünyası temsilcilerine ekonomik politikaların kazanımlarını anlattı ve konuşmasının ardından iş insanlarının taleplerini dinledi.

Google Haberlere Abone ol
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Bartın'da iş insanlarıyla bir araya geldi.  Ekonomik politikaların kazanımlarını anlattı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Bartın'a geldi. Bakan Şimşek, Bartın Valiliği ve Bartın Belediye Başkanlığı ziyaretinin ardından, AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan'ı makamında ziyaret ettikten sonra Bartın Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikaları gezdi.

TALEPLERİ DİNLEDİ

Bakan Şimşek, daha sonra Bartın Gürgenpınarı köyündeki bir otelin toplantı salonunda iş insanları ile buluştu.

Bartın'daki iş insanlarına sunum yapan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, katılımcılara mesajlar verip, son dönemde izlenen ekonomik politikaların kazanımlarını tek tek anlattı. Bakan Şimşek konuşmasının ardından iş insanlarından gelen talepleri de dinledi. Basına kapalı gerçekleştirilen ziyaret ve temasların ardından Bakan Şimşek, kentten ayrıldı. 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin