Hatay'da neler oluyor? Bir isim daha çekilecek iddiası

Türkiye 31 Mart Seçimleri'ne giderken Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için birbirinden ilginç gelişmeler yaşanıyor. Ses kayıtları havalarda uçuşurken TİP adayı Gökhan Zan'ı adaylık çekmişti. Zan ise adaylığının devam ettiğini açıklamıştı. Hatay'da bugün için sürpriz bir iddia daha ortaya atıldı...

Google Haberlere Abone ol
Hatay'da neler oluyor? Bir isim daha çekilecek iddiası

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Hatay'da Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökhan Zan'ın adaylığını geri çektiğini açıkladı. Karar partinin sosyal medya hesabından kamuoyuna duyuruldu. Zan ise "Adayım ve çekilmiyorum" dedi.

Hatay için sürpriz bir iddia daha geldi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylarından birinin yarıştan çekileceğine dair bir duyuru yayımladı. Açıklamada, çekilecek adayın Lütfü Savaş'a destek vereceği iddia edildi. Söz konusu adayın bugün (20 Mart Çarşamba) basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi.

Hatay Büyükşehir Belediye'sinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"ÖNEMLİ DUYURU

Değerli Basın Mensupları,

Bir siyasi partinin Büyükşehir Belediye Başkanı adayı adaylıktan çekilerek, HBB Başkanımız Sayın Lütfü Savaş'a destek açıklamasında bulunacaktır.

Sayın HBB Başkanı Lütfü Savaş, konu ile ilgili olarak 20 Mart Çarşamba günü (yarın) Saat 09:30'da Basın Toplantısı düzenleyecektir.

Basın toplantısı, HBB Meclisi toplantı salonunda (Expo) siyasi parti yöneticilerinin de katılımıyla yapılacaktır."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin