Hafta sonu planı olanlar dikkat. Ülkenin batısı yağmurlu, doğusu güneşli. 7 Ocak Pazar günü hava durumu...

Türkiye'nin batısına kar henüz gelmedi ama yağmur geldi. Bugün İstanbul, Ankara ve İzmir yani üç büyükşehirde sağanak varken, ülkenin doğusunu güneşli bir gün bekliyor. İşte 7 Ocak Pazar günü hava durumu tahminleri...

Google Haberlere Abone ol
Hafta sonu planı olanlar dikkat. Ülkenin batısı yağmurlu, doğusu güneşli. 7 Ocak Pazar günü hava durumu...

Hafta sonunun gelmesiyle günü değerlendirmek isteyen vatandaşlar hava durumunu merak ediyor. 7 Ocak Pazar yani bugün Türkiye genelinde sıcaklıklar ortalama seyretse de Batı tarafında yağmur, Doğu tarafında güneşli bir gün yaşanacak. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl olacak?

İşte, 7 Ocak Pazar hava durumu...

ÜÇ BÜYÜK İLDE YAĞIŞ

İstanbul'a Pazar günü yağış geliyor. Sıcaklıklar 10 ile 16 derece arasında olsa da Pazar günü başlayan yağışlı hava, Salı'ya kadar devam edecek.

Ankara da İstanbul gibi yağışlı bir Pazar güne uyanacak. Ancak sıcaklıklar 1 ile 14 derece arasında değiştiği için Başkent soğuk bir gün yaşayacak.

İzmir'de ise bugün için kuvvetli sağanak bekleniyor. 15 ile 18 derece arasında, mevsim normallerinin üstünde seyreden sıcaklıklara rağmen İzmir üç gün yağmurlu olacak.

Türkiye, adeta hava durumunda zıtlıkla yaşıyor. Ülkenin Batısı yağışlı hava etkisine girerken, Doğu ve Karadeniz tarafını güneşli bir Pazar günü bekliyor.

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin