Gözde tatil ilçesi Bozcaada'da bayram yasağı... Bazı araçların geçişi yasaklandı bazılarına da kısıtlama getirildi

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kaldı. 9 günlük bayram tatili 5 Nisan Cuma günü itibariyle başlıyor. Tatil bölgeleri ise hazırlıklarını tamamladı, konuklarını bekliyor. Ve tatil bölgeleri için bazı kararlar alındı. Çanakkale'nin Bozcaada ilçesine, Ramazan Bayramı ve devamındaki hafta sonunda kamyon, TIR ve iş makinelerinin geçişleri yasaklandı, otobüs ve midibüslere kısıtlama getirildi.

Google Haberlere Abone ol
Gözde tatil ilçesi Bozcaada'da bayram yasağı... Bazı araçların geçişi yasaklandı bazılarına da kısıtlama getirildi

10 Nisan Çarşamba günü Ramazan Bayramı... Bayram tatili 9 günlük bayram tatili 5 Nisan Cuma günü itibariyle başlıyor. Bazı tatil bölgeleri yoğunluk nedeniyle bazı önelmler almak durumunda kaldı.

YASAK VE KISITLAMALAR 10 NİSAN'DAN 14 NİSAN PAZAR GÜNÜNE KADAR SÜRECEK

Çanakkale Boğazı ile adalar hattındaki deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ AŞ'den yapılan açıklamada, İl Trafik Komisyonunun, Geyikli-Bozcaada feribot hattında 10 Nisan Çarşamba gününden 14 Nisan Pazar gününe kadar Ramazan Bayramı tatili dolayısıyla bazı kararlar aldığı duyuruldu.

YASAK VE KISITLAMA KARARI

Açıklamada, bu tarihlerde adaya kamyon, TIR, iş makinesi, 33 kişi ve üzeri kapasitede otobüsler ile 19 ila 32 kişilik midibüslerin geçişinin yasaklandığı ifade edildi.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin