Gece kulübündeki yangın faciasında flaş gelişme! İş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 9 kişi gözaltında

İstanbul Beşiktaş'taki 16 katlı binanın giriş katında çıkan yangından 29 kişi feci şekilde hayatını kaybetti. Olayın ardından gözaltı sayıları artıyor. Yaşanan facia ile ilgili iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 9 şüpheli gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Gece kulübündeki yangın faciasında flaş gelişme! İş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 9 kişi gözaltında

Beşiktaş'ta 29 kişinin hayatını kaybettiği gece kulübündeki yangına ilişkin iş yeri sahipleri ve sorumlu müdürle birlikte toplam 9 şüpheli gözaltına alındı.

Beşiktaş Gayrettepe'de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangında 29 kişi hayatını kaybetti.

İKİ YARALININ TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Yangının ardından başlatılan soruşturma kapsamında iş yeri sahipleri Mehmet Menduh C. ve Şahzade Ş. ile sorumlu müdür İsmet Ş., işletme müdürü Arda Arman P. ve iş yeri muhasebecisi Salim A., tadilat ile ilgili metal işleri sorumlusu Kahraman E., metal işleri firma sahibi Çağatay A., mobilyacı Ercan E. ve iş yeri ortağı Fatma D. olmak üzere toplam 9 şüpheli gözaltına alındı. Yangın sırasında yaralanan 2 kişinin tedavisinin ise sürdüğü bildirildi.

NE YAŞANMIŞTI?

Olay Gayrettepe'de Yıldız Posta Caddesi Esentepe Mahallesi Gönenoğlu Sokak'ta saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Ramazan dolayısıyla kapalı olan 16 katlı binanın en alt katında bulunan Masquerade adlı gece kulübünde tadilat yapıldığı sırada sahnenin yanında bir patlama oldu.

Binanın kulüp olarak kullanılan eksi 1 ve eksi 2. katındaki yangına itfaiye ekipleri 31 araç ve 86 personelle müdahale etti. Korkunç olayda 29 kişi hayatını kaybetti, iki kişinin ise tedavisi hastanede devam ediyor.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin