Kocaeli'nin Gebze ilçesi Mevlana Mahallesi Issıkgöl Caddesi'nde dün sabah saat 07.00 sıralarında 7 katlı bir bina çöktü.
Anne Emine, baba Levent ile çocukları Muhammet Emir, Hayrunnisa ve Dilara Bilir'in altında kaldığı binanın enkazında ekiplerin çalışmaları gece saatlerine kadar sürdü.
BİR AİLE YOK OLDU
Dün öğleden sonra kardeşlerden 12 yaşındaki Muhammet Emir'in, bir süre sonra da 14 yaşındaki ablası Hayrunnisa'nın cansız bedenlerine ulaştı.
Ailenin büyük çocuğu 18 yaşındaki Dilara Bilir ise yaklaşık 8 saat süren çalışmaların ardından enkazdan sağ olarak çıkarıldı. Bilinci açık ve sağlık durumu iyi olduğu belirlenen genç kız, hastaneye sevk edildi.

Dün akşam saatleri ve gece boyunca süren çalışmaların ardından ekipler, yaklaşık 19 saat sonra önce baba Levent, kısa bir süre sonra da anne Emine Bilir'in cansız bedenlerine ulaştı.
ÖLEN BABANIN SON GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Kocaeli Gebze’de dün çöken 7 katlı binada 2 çocuğu ve eşiyle birlikte hayatını kaybeden Levent Bilir’in kombi ustası olduğu öğrenildi.
Levent Bilir’den geriye, işini yaparken kaydedilen video kaldı. Videoda, Levent Bilir'in kombi tamir ettiği anlar yer aldı.