Gazeteciye mermi fotoğrafıyla tehdit. Seçil Balık yaşadıklarını canlı yayında anlattı

HAÇİKO Derneği sorumlusu Ceyhun Güven sosyal medya üzerinden tv100.com editörü Seçil Balık'ı mermi fotoğrafıyla tehdit etti. Balık yaşananları tv100 Ana Haber'de anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Gazeteciye mermi fotoğrafıyla tehdit. Seçil Balık yaşadıklarını canlı yayında anlattı

Sosyal medya hesabından başıboş köpek sorunuyla ilgili görüşlerini bildiren ve bu konuda haberler yapan tv1000.com editörü Seçil Balık HAÇİKO Derneği sorumlusu Ceyhun Güven tarafından ölümle tehdit edildi.

Güven, Balık'ı etiketleyerek yaptığı alçak paylaşımda, "Bu hayvan düşmanlarının, katillerinin ilacı budur" yazarak mermi fotoğrafı koydu. Paylaşımına, "Toprak altında çürüyecekler" ifadesini de ekleyen Güven, Seçil Balık'ı etiketleyerek ölümle tehdit etti, hedef gösterdi.

Gazeteciye mermi fotoğrafıyla tehdit. Seçil Balık yaşadıklarını canlı yayında anlattı

Mermili çirkin tehdit, sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Fakat sanılanın aksine Ceyhun Güven, daha pişkin bir tavra bürünerek "Reklamın iyisi kötüsü olmaz" dedi. tv100.com editörümüz Seçil Balık, Güven'den şikayetçi oldu.

10 YAŞINDAKİ MAHRA'NIN BABASINI DA TEHDİT ETMİŞ

Güven'in iki yıl önce de köpekten kaçarken kamyonun altında kalarak hayatını kaybeden 10 yaşındaki Mahra'nın babasını tehdit ettiği ortaya çıktı.

SEÇİL BALIK: YILDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR

tv100 Ana Haber'e konuşan editörümüz Seçil Balık, “Başıboş sokak hayvanlarıyla alakalı gündeme yansıyanlarla ilgili haber yapıyorum. İnsanların, çocukların, sokakta uğradığı saldırılar, başıboş sokak hayvanlarının toplatılarak barınaklarda daha iyi bakılması yönündeki talepleri haber yapıyorum. Bu tarz olaylarda, kişinin evinin önüne giderek silahla tehdit etmeler, evini basmalar gibi. İnsanları tehditle, susturarak, işlerinden kovdurarak yıldırmaya çalışan bir grup var dedi. Son olarak bir dernek başkanı beni tehdit etti, mermi fotoğrafı paylaşarak beni etiketledi” dedi.

Etiketler hayvan editör mermi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin