FLAŞ! Okulların tatili uzatıldı. 5 Şubat Pazartesi günü tatil edildi. Bu bölgede oturanlar dikkat...

15 tatili, 5 Şubat Pazartesi günü bitiyor ve ders başı yapılacak. Yaşanan son salgın hastalıklarla birlikte 2024 sömestr tatili ile ilgili iddialar ortaya atılmıştı. Milyonlarca öğrenci ve velinin gözleri yapılacak olan açıklamalara çevrilmişti. Ancak salgından değil kar yağışı nedeniyle tatil uzatıldı. İşte okulların tatil edildiği bölge...

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! Okulların tatili uzatıldı. 5 Şubat Pazartesi günü tatil edildi. Bu bölgede oturanlar dikkat...

2023-2024 eğitim öğretim yılı ilk dönem sömestr tatili devam ederken, gözler de okullar ne zaman açılacak? sorusunun yanıtına çevrildi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın takvimine göre birinci dönem yarıyıl tatili şubat ayında tamamlanacak. Öte yandan son günlerde gündeme gelen 15 tatil 30 gün oldu iddialarıyla beraber okullarda tatil uzadı mı? sorusunun yanıtına gözler çevrilmişti. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Ancak kar yağışı ve yolların kapanmasıyla ilgili kar tatili haberi geldi.

FLAŞ! Okulların tatili uzatıldı. 5 Şubat Pazartesi günü tatil edildi. Bu bölgede oturanlar dikkat...

OKULLAR 1 GÜN TATİL EDİLDİ

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde dün akşam saatlerinde başlayan ve etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle merkez ve köylerdeki okulların tamamı yarın için tatil edildi. Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, “Yoğun tipi ve buzlanma sebebiyle, Karlıova ilçemiz merkez ve köy okullarının tamamı 5 Şubat Pazartesi günü tatil edilmiştir. Ayrıca hamile ve engelli kamu çalışanları da idari izinli sayılacaklardır” denildi.

VAN'IN SARAY İLÇESİNDE BİR GÜN ARA VERİLDİ

Van'ın Saray ilçesinde yoğun kar yağışından dolayı taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.

Saray Kaymakamlığı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "İlçemizde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim çerçevesindeki tüm okullarımızda eğitime gün süre ile ara verilmiştir" denildi.

ÖZALP'TA TAŞIMALI EĞİTİME ARA

Van'ın Özalp ilçesinde yoğun kar yağışından dolayı taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.
Özalp Kaymakamlığı sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, "İlçemizde devam eden yoğun kar yağışı ve meydana gelebilecek buzlanma olayları nedeniyle;
5 Şubat 2024 Pazartesi günü taşımalı eğitim çerçevesinde tüm okullarımızda eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir" denildi.

Tatil haberleri geldikçe güncellenecektir...

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin