FLAŞ! Okullar tatil edildi. Bu ilçede oturanlar dikkat. 6 Şubat'ta tatil olan il ve ilçeler...

Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Adıyaman ve Malatya'da 6 Şubat günü okullar tatil ilan edildi. Bir tatil haberi de Van'dan geldi. Ancak Van'dan gelen tatil haberi olumsuz hava koşulları nedeniyle alındı.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! Okullar tatil edildi. Bu ilçede oturanlar dikkat. 6 Şubat'ta tatil olan il ve ilçeler...

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü olan 6 Şubat günü depremde hayatını kaybedenleri anmak etkinlikler düzenlenecek. Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Adıyaman ve Malatya'da 6 Şubat günü okullar tatil ilan edildi, eğitime 1 gün ara verilecek. Diğer şehirlerde de, tatil ilan edilmesi halinde okullar 6 Şubat Salı günü tatil olacak. 6 Şubat resmi tatil takviminde yer almıyor, bu nedenle tatil ilanı yapılmayan şehirlerde okulların tatil edilmesi söz konusu değildi.

Van’da etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Okullar 1 gün tatil edildi.

"EĞİTİM-ÖĞRETİME 1 GÜN SÜRE İLE ARA VERİLMİŞTİR"

Muradiye Kaymakamlığından yapılan açıklamada, "Muradiye ilçemizde devam eden yoğun kar yağışı ve meydana gelebilecek buzlanma nedeniyle 6 Şubat Salı tüm okullarımızda eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir" denildi.

Saray ve Özalp ilçelerinde de, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Batman’da etkili olan kar yağışı nedeniyle Sason ilçesinde 23 köy ve 40 mezra, Kozluk ilçesinde de 10 mezra yolu ulaşıma kapandı. Yolda mahsur kalan 11 kişi de, ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.

FLAŞ! Okullar tatil edildi. Bu ilçede oturanlar dikkat. 6 Şubat'ta tatil olan il ve ilçeler...

Sason ve Kozluk ilçelerinde etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Sason’da 23 köy ile 40 mezra, Kozluk’ta da 10 mezra yolu, kardan ulaşıma kapandı. İl ve İlçe Özel İdaresi ekipleri, kapalı yerleşim yerlerinin yollarının açılması için çalışma başlattı. Ekipler, Sason ve Kozluk ilçesi kırsallarına seyahat eden sürücüleri dikkatli ve tedbirli olmaları, belirtilen güzergahlar dışında seyahat etmemeleri yönünde uyardı.

Çalışmalarda yolu kapanan Kozluk ilçesi Armutlu köyü Tirgan mezrası yakınında minibüste mahsur kalan 11 kişi de, ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.

Etiketler kar tatili van deprem
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin