FLAŞ! MSB duyurdu. Askeri uçak acil iniş yaptı. Uçakta hasar oluştu

Kayseri 12’nci Hava Ulaştırma Üs Komutanlığı’ndan eğitim için havalanan askeri uçak acil iniş yaptı. C-160 tipi uçakta, hafif hasar meydana geldi. MSB, pilotlar ve mürettebatın sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! MSB duyurdu. Askeri uçak acil iniş yaptı. Uçakta hasar oluştu

 Milli Savunma Bakanlığı, Kayseri'de eğitim için kalkan C-160 uçağının teknik arıza nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kaldığını bildirdi.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Kayseri 12'nci Hava Ulaştırma Üs Komutanlığından eğitim için kalkan bir C-160 uçağının teknik arıza nedeniyle acil iniş yaptığı belirtildi.

Uçakta hafif hasar meydana geldiği, pilotlar ve mürettebatın sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

GÖRÜNTÜYÜ ÇEKEN ESNAF KONUŞTU

Uçağın alçak irtifa uçuşunun görüntüsünü çeken pazar esnafı Muhammed Aytekin, "Korkulu bir andı, daha önce yaşamadığımız bir olaydı, halen olayın şaşkınlığı içerisindeyiz. Arabayla halden gidiyorduk, Argıncık istikametinde üstümüze askeri uçak geliyordu. 'Abi üstümüze geliyor, acil sağa çek inelim' dedim. Hemen kameramı da açtım. O esnada herkes şok oldu." dedi.

Aytekin, yakıtının kokusunu hissettikleri uçağın yolun ortasındaki aydınlatma direklerinin üzerinden geçtiğini dile getirdi.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin