FLAŞ! Kocaeli'nde büyük yangın. Lojistik fabrikasında çıktı diğer fabrikalara da sıçradı. Saatlerdir yanıyor

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde lojistik fabrikasında sabaha karşı çıkan yangına saatlerdir müdahale ediliyor. Ayrıca Alevler diğer fabrikalara da sıçradı.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! Kocaeli'nde büyük yangın. Lojistik fabrikasında çıktı diğer fabrikalara da sıçradı. Saatlerdir yanıyor

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde lojistik fabrikasında çıkan yangını söndürme çalışmaları 3 saat boyunca devam ediyor. Alevler diğer fabrikalara da sıçrarken, yangının büyüklüğü havadan görüntülendi.

Yangın, saat 04.00 sıralarında Gebze ilçesi Barış Mahallesi’nde bulunan bir lojistik fabrikasında meydana geldi. Henüz bilinmeyen nedenle fabrikada yangın çıktı. Y

angın kısa sürede tüm fabrikayı sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, AFAD, UMKE, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi sürüyor. Çevre illerden de alevlere müdahale için destek ekip geldi. Lojistik firmasının deposunda çıkan yangına, takviye gelen ekiplerle birlikte 82 araç ve 209 personelle müdahale ediliyor.

3 saat boyunca yangına müdahale edilirken, alevler yanda bulunan diğer fabrikalara da sıçradı. Fabrikada zaman zaman patlamalarda meydana geldiği bilgisine ulaşıldı.

Yangının büyüklüğü havadan dron ile görüntülendi.

VALİDEN AÇIKLAMA

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Gebze ilçemizde çıkan yangına itfaiye ekiplerimiz müdahale etmektedir. AFAD, çevre ve diğer teknik ekiplerimiz de sahada olup yangının çevreye sıçramaması için gerekli tedbirler alınmıştır. Geçmiş olsun" dedi.

Kaynak: İHA
Etiketler kocaeli fabrika yangın
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin