FLAŞ! Kadıköy'de yıkım sırasında bina çöktü. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi

Son Dakika haberine göre, İstanbul Kadıköy'de yıkım sırasında binada çökme meydana geldi. Bir işçi enkaz altında kaldı. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! Kadıköy'de yıkım sırasında bina çöktü. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi

İstanbul Kadıköy'de yıkım sırasında bir binada çökme meydana geldi. Bu sırada kepçe operatörü olduğu belirlenen bir kişi enkaz  altında kaldı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan işçi hastaneye kaldırıldı.

Kadıköy Caferağa'da bir binanın yıkımı sırasında, kontrol dışı çökme meydana geldi. Bugün öğleden sonra gerçekleşen çökme nedeniyle kepçe operatörü enkaz altında kaldı.

İhbar üzerine harekete geçen itfaiye ekipleri, beline kadar moloz altında kalan kepçe operatörünü yaralı olarak kurtardı. Hastaneye kaldırılan işçi tedavi altına alındı. İtfaiye ekiplerinin enkaz çevresindeki araştırması ise devam ediyor.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA

Göçük altında kalan kepçe operatörü yaralandığı kazayla ilgili İstanbul Valiliği tarafından açıklama yapıldı.

Açıklamada, “Saat 14.47’de Kadıköy Caferağa Mahallesi Neşe Sokakta yapılan bina yıkımı esnasında göcük meydana gelmiş olup, olayda kepçe operatörü bel kısmına kadar göçük altında kalmıştır. Operatör, ekiplerin müdahalesiyle kurtarılmış ve hastaneye sevk edilmiştir. Yaralı personelin hayati tehlikesi bulunmamaktadır” ifadelerine yer verildi.

 

Kaynak: İHA
Etiketler kadıköy bina çökme
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin