FLAŞ! Hafta sonu planı olanlar dikkat. İstanbul için kuvvetli fırtına uyarısı. 23 Aralık Cumartesi günü hava nasıl olacak?

AKOM'dan İstanbullulara fırtına uyarısı geldi. Yapılan uyarıda fırtınanın yarın akşam saatlerine kadar etkili olacağı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! Hafta sonu planı olanlar dikkat. İstanbul için kuvvetli fırtına uyarısı. 23 Aralık Cumartesi günü hava nasıl olacak?

İstanbul Afet Koordinasyon Merkezi'nin (AKOM) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada,  İstanbul'da fırtınalı havanın yarın akşam saatlerine kadar etkili olacağını belirtilerek, fırtınaya karşı tedbirli olunması yönünde uyarıda bulunuldu. 

KUVVETLİ FIRTINA 

AKOM'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “İstanbul'da rüzgârın yarın öğle saatlerinden itibaren kuvvetlenerek kısa süreli hamlelerle fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Rüzgârla birlikte kısa süreli sağanak yağmur geçişlerinin yaşanacağı da tahmin edilmektedir. Cumartesi akşam saatlerine kadar etkili olması beklenen fırtına nedeni ile yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir" denildi. 

SEFERLER İPTAL EDİLMİŞTİ 

Bugün de etkisini gösteren fırtına nedeniyle İstanbul'da bazı vapur seferleri ve Bursa Deniz Otobüsleri seferleri de iptal edilmişti. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin