FLAŞ! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul adayı açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin merakla beklenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayıyla ilgili açıklama yaptı. "Pazar günü açıklayacağız" dedi.

Google Haberlere Abone ol
FLAŞ! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstanbul adayı açıklaması!
AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerle ilgili istişareler için AK Parti Genel Merkezi'ne gitti. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının da pazar günü açıklanacağını söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayının ise İstanbul'da değil, Ankara'da açıklanacağını ifade eden Erdoğan pazar günü yapılacak aday açıklama töreninde adayların yarıya yakınının duyurulacağını söyledi.

"Sürpriz bir isim mi olacak?" sorusu üzerine Erdoğan, "Bizim yapacağımız açıklamalarda A'dan Z'ye hepsi hem sürprizdir hem de inşallah hepsi partimizin yerel yönetim seçimlerindeki kazanma azminin ifadesi olacak." dedi.

7 VE 15 OCAK'TA AÇIKLANACAK

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik de dün yaptığı açıklamada Adaylarımızın belli bir bölümünün ilk açıklamasını, bu pazar günü İstanbul'da Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştireceğiz. Ayın 15'inde hem seçim beyannamemizi hem de kalan adaylarımızı açıklayacağız" demişti. 

AK Parti'nin yerel seçimlerde İstanbul ve Ankara için aday göstereceği isimler meraklar bekleniyor. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin