FETÖ'cüler birbirine düştü. 'AK Parti'de ByLock kullananlar ifşa oldu' iddiaları yalanlandı. Kamil Maman ve Ahmet Dönmez'den Cevheri Güven'e şok

FETÖ'den aranan firari Cevheri Güven’in 'AK Parti'de ByLock kullananlar ifşa oldu' başlıklı videoda yayınladığı belgelerin 2017’de birtakım sahte hesaplar tarafından paylaşılan propaganda malzemesi olduğu ortaya çıktı. FETÖ'cüler yurtdışında birbirine düştü. Kamil Maman, Güven'e tepki gösterdi, Ahmet Dönmez'den destek geldi.

Google Haberlere Abone ol
FETÖ'cüler birbirine düştü. 'AK Parti'de ByLock kullananlar ifşa oldu' iddiaları yalanlandı. Kamil Maman ve Ahmet Dönmez'den Cevheri Güven'e şok

KHK ile kapatılan Nokta Dergisi Genel Yayın Yönetmeni FETÖ'cü Cevheri Güven, AK Parti iktidarının parti içinde ByLock haberleşme programını kullanan isimleri belirlemek için Emniyet ve MİT’e rapor hazırlattığını iddia etti.

Yurtdışında kaçak yaşayan Güven’in paylaştığı sözde belgelerde Abdullah Gül’den, Ahmet Davutoğlu’na, Kadir Topbaş’tan Cemil Çiçek’e birçok AK Partili eski yönetici de bulunuyor.

İddiaya göre söz konusu dosya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da sunulmuş.

Türkiye İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi ise Emniyet ve MİT tarafından hazırlandığı iddia edilen “AK Parti'de ByLock kullanan yöneticiler” ile ilgili iddiaların doğru olmadığını sosyal medya üzerinden paylaştı.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi mesajında hiçbir belgeye dayanmayan görüntülerin, FETÖ’yle mücadele konusunda kamuoyunu manipüle etme amaçlı servis edildiğini söyledi.

“HAYAL SATMAK GÜZEL ŞEY”

KHK ile kapatılan Bugün Gazetesi’nin muhabiri Kamil Maman’da sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajda Güven’in paylaştığı belgelerin 2017’de sahte hesaplar tarafından paylaşılmış bir propaganda malzemesi olduğunu belirtti.
Maman, Fethullahçı gazeteci Güven’e de “Hayal satmak güzel bir şey” ifadeleriyle tepki gösterdi.

FETÖ'cüler birbirine düştü. 'AK Parti'de ByLock kullananlar ifşa oldu' iddiaları yalanlandı. Kamil Maman ve Ahmet Dönmez'den Cevheri Güven'e şok - Resim : 2

Yine Maman gibi FETÖ'den aranan Ahmet Dönmez de Maman'ın paylaşımını alıntılayarak, "2017’de, hem de hiç bilinmeyen bir hesabın bunları patlatmış olması büyük iş." diye yazdı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin