Fenomen yazar Pucca'nın ev sahibi isyan etti! İddiaları duyanın ağzı açık kaldı

Fenomen yazar Pucca yani Selen Pınar Işık hakkında ağızları açık bırakacak iddialar öne sürüldü. 16 aydır kirasını alamadığını ve evine zarar verildiğini dile getiren ev sahibi isyan etti.

Google Haberlere Abone ol
Fenomen yazar Pucca'nın ev sahibi isyan etti! İddiaları duyanın ağzı açık kaldı

Tüm serüveni blog yazılarıyla başlayan Pucca gerçek ismi ile Selen Pınar Işık, daha sonra kitapları, sonra da sosyal medya fenomenliğiyle büyük bir hayran kitlesine ulaştı.

Senelerce yaşadığı tüm talihsizliklerden ve aşk hikayelerinden kitaplarında tüm detaylarıyla bahseden Pucca, 2015 yılında Serhat Osman Karagöz'le evlenmişti. Fakat bu aşk da evlilik de uzun sürmedi. Çift 2018 yılında temelli ayrılmaya karar verdi.

Süreç boyunca akıl almayacak sebeplerle açılan davalarla uğraşan, birden çok kez gözaltına alınan ve enteresan olaylardan kurtulan Pucca'ya birkaç sene önce erkeklere hakaret ettiği gerekçesiyle hapis cezası verilmişti.

16 AYDIR KİRA ÖDEMİYOR 

Yine Pucca'yla ilgili şoke eden bir iddia kendisinin ev sahibi olduğunu söyleyen sosyal medya kullanıcısından geldi.

İki buçuk yıldır Pucca'nın kendi evinde kiracı olarak oturduğunu söyleyen Jale Tuncer, "iyilikten maraz doğdu" diyerek Pucca'nın ilk bir yıl kirayı eksik veya geç yatırdığını, 16 aydır da kira ödemediğini ve eve zarar verdiğini iddia etti.

Fenomen yazar Pucca'nın ev sahibi isyan etti! İddiaları duyanın ağzı açık kaldı

Fenomen yazar Pucca'dan ise konuya ilişkin bir cevap henüz gelmedi. 

 

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin