Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ile ilgili flaş karar! İstanbul Valiliği dev derbiye Sarı-kırmızılı taraftarın da alınacağını açıkladı

İstanbul Valiliği İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi ile ilgili son dakika kararı. Valilik dev derbiye sarı-kırmızılı taraftarın da alınacağını açıkladı. Böylelikle Galatasaray taraftarı 3 yıl sonra deplasman tribününden maçı takip edecek. Derbiye 2 bin 79 sarı-kırmızılı taraftar alınacak.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe - Galatasaray derbisi ile ilgili flaş karar! İstanbul Valiliği dev derbiye Sarı-kırmızılı taraftarın da alınacağını açıkladı

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, sahasında Galatasaray'ı konuk edecek.

 İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında pazar günü oynanacak derbiye 2 bin 79 sarı-kırmızılı taraftarın alınmasına karar verildiğini açıkladı.

 İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan yapılan açıklamada "İl Spor Güvenlik Kurulu, 24.12.2023 Pazar Günü saat 19.00'da Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray maçına 2079 deplasman takım seyircisinin alınmasına karar vermiştir. Deplasman takım seyircisi, maçın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'na toplu olarak giriş yapabilecektir." denildi.

GS'Lİ TARAFTAR 3 YIL SONRA KADIKÖY'DE OLACAK


Galatasaray taraftarı, Kadıköy'de en son 2019-2020 sezonunda 23 Şubat 2020 tarihinde Süper Lig'in 23. haftasında oynanan derbide takımının yanındaydı. O mücadeleden 3-1'lik skorla galip ayrılan sarı-kırmızılılar, sarı-lacivertlileri 20 yıl sonra sahasında mağlup etmişti.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin