Fatih'te yangın paniği. 3 katlı bina yandı, yükselen alevler başka binaya sıçradı: 1 yaralı

Fatih'te, üç katlı bir binada yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişikteki dört katlı binaya sıçradı. İtfaiye ekipleri yangına farklı noktalardan müdahale ederek söndürürken, dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Fatih'te yangın paniği. 3 katlı bina yandı, yükselen alevler başka binaya sıçradı: 1 yaralı

İstanbul Fatih'te saat 01.00 sıralarında Balat Mahallesi Hızır Çavuş Köprübaşı Sokak'ta bulunan üç katlı binada yangın çıktı.

Edinilen bilgiye göre, henüz belirlenemeyen nedenle binanın birinci katından yükselen alevler kısa sürede tüm binayı sardı.

Mahalle sakinleri durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Bu sırada binadan yükselen alevler, bitişikte bulunan dört katlı binaya da sıçradı. Kısa sürede olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi, yangına farklı noktalardan müdahale etti.

Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de hazır bekledi. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucu yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın sonrası dumandan etkilenen bir kişi kontrol amaçlı hastaneye kaldırılırken, yangın çıkan bina ile alevlerin sıçradığı binada hasar meydana geldi

Kaynak: DHA
Etiketler fatih yangın yaralı
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin