Fatih Altaylı'dan Ertuğrul Özkök'e flaş açıklama: Cuma günü savcılığa gidiyorum

Hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifadeye çağrıldığı öne sürülen gazeteci Fatih Altaylı, Gazeteci Ertuğrul Özkök'e açıklamada bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Fatih Altaylı'dan Ertuğrul Özkök'e flaş açıklama: Cuma günü savcılığa gidiyorum

İstanbul'da Filistin'e destek yürüyüşünde elinde Tevhid bayrağı taşıyan İsmail Aydemir'e yumruk attığı için tutuklanan Ege Akersoy ile ilgili “Eline sağlık” sözleri nedeniyle ifade vermeye çağrıldığı iddia edilen gazeteci Fatih Altaylı, açıklama yaptı.

Gazeteci Ertuğrul Özkök'e açıklamada bulunan Altaylı, Bugün öğleden sonra Savcılıktan yazı geldiğini, Cuma günü avukatı ile savcılığa gideceğini ifade etti. 

FATİH ALTAYLI AÇIKLAMA YAPMIŞTI

DHA ve Anadolu Ajansı (AA) salı akşamı, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın Altaylı hakkında, 1 Ocak'ta İstanbul'da düzenlenen "Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet" yürüyüşünün ardından "Tevhid" bayrağı taşıdığı için İsmail Aydemir isimli vatandaşa yumruklu saldırıda bulunan Ege Akersoy için olduğu iddia edilen "Eline sağlık" yazdığı paylaşımıyla ilgili "suçu ve suçluyu övme" suçundan resen soruşturma başlattığını duyurmuştu.

Altaylı, bugün YouTube kanalında yaptığı açıklamada "Eline sağlık" ifadesini herhangi bir özne kullanmadan paylaştığını vurguladı. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin