Eve yapılan baskında kalaşnikof ele geçirildi: İstanbul Beylikdüzü'nde 5 kişi gözaltına alındı

Alınan bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri İstanbul Beylikdüzü'nde bir eve şok operasyon gerçekleştirdi. Yapılan baskında kalaşnikof tüfek ile merlileri ele geçirilirken, uyuşturucu madde de yakalandı. Polis sorgusunda adeta suç makinesi çıkan 5 kişi gözaltına alındı, 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Google Haberlere Abone ol
Eve yapılan baskında kalaşnikof ele geçirildi: İstanbul Beylikdüzü'nde 5 kişi gözaltına alındı

İstanbul Beylikdüzü’nde polis ekiplerinin bir eve yaptığı operasyonda, kalaşnikof tüfeğinin yanı sıra çok sayıda mermi, uyuşturucu madde ele geçirilirken 5 şüpheli de yakalandı. Polisin sorgulamasında adeta birer suç makinesi çıkan 5 şahıstan 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SİLAH, MERMİ, UYUŞTURUCU...

Beylikdüzü’nde polis ekipleri silah kanununa muhalefet suçundan yaptığı çalışmalar sırasında aldığı istihbaratı değerlendirerek Gürpınar’da bir eve baskın düzenledi. Düzenlenen baskında 1 adet AK-47( Kalaşnikof), 2 adet ruhsatsız tabanca, şarjör, 2 adet çelik yelek, silahlara ait mermiler ve 59 gram skunk adı verilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Polis ekipleri ayrıca olayla alakalı olarak, S.Ö. E.E, S.Ö., S.T., ve E.S isimli 5 kişiyi de gözaltına aldı.

ADETA SUÇ MAKİNESİ ÇIKTILAR

Gözaltına alınan 5 şahıs emniyette sorgulandı. Sistem üzerinden yapılan sorgulamada ise S.Ö. ve E.E.’nin hırsızlık suçundan araması olduğu öğrenildi. Diğer şüphelilerin ise sorgulamasında, yağma, gasp, adam yaralama, resmi belgede sahtecilik ve kapkaç gibi birçok suç kayıtları olduğuna ulaşıldı. S.Ö ve E.S. sevk edildiği mahkemece serbest bırakılırken, E.E., S.T. ve S.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin