Ev sahibi - kiracı vahşeti. Ev sahibini öldüren genç intihar etti

Yüzde 25 kira sınırlaması ile ev sahibi - kiracı kavgaları arttı. Bu kavgalar bazen yaralama bazen de cinayetle sonuçlanabiliyor. Son ev sahibi - kiracı vahşet haberi Afyonkarahisar'dan geldi. Bir genç ev sahibini öldürerek intihar etti.

Google Haberlere Abone ol
Ev sahibi - kiracı vahşeti. Ev sahibini öldüren genç intihar etti

Kira zamlarını kontrol altına almak için yüzde 25 sınır konuldu. Bu kararın ardından mahkemeler ev sahibi - kiracı anlaşmazlıkları ile doldu taştı. Arabulucu uygulaması zorunlu hale geldi. Maalesef bu konuda kavgalar ve cinayetler de arttı.

Son vahşet Afyonkarahisar'da yaşandı. Olay, Dinar ilçesine bağlı Tatarlı beldesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Taner C. ile ev sahibi Yüksel K. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Taner C., ev sahibi Yüksel K.'ya silahla ateş açtı. Ardından kendi evine giden genç, aynı silahla kafasına ateş ederek intihar etti.

Ev sahibi - kiracı vahşeti. Ev sahibini öldüren genç intihar etti

Olayın ardından çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

İhbar üzerine bölgeye gelen ekipleri yaptıkları incelemede ev sahibi ve kiracının öldüğünü belirlendi. Yapılan incelemelerin ardından şansların cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

Ev sahibi - kiracı vahşeti. Ev sahibini öldüren genç intihar etti - Resim : 2

Olayın ardından savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

KARABÜK'TE DE BİR GENÇ ÖLÜ BULUNDU

Karabük’te Bekir Minaz (23) isimli genç, ablası ile birlikte yaşadığı evde ölü bulundu.

Olay, akşam saatlerinde 100. Yıl Mahallesi 1001 No'lu Cadde’de bulunan 5 katlı apartmanın 4. katında meydana geldi. Bekir Minaz, Karabük Üniversitesi’nden eve dönen ablası tarafından hareketsiz bulundu. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde Bekir Minaz’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Yapılan incelemelerin ardından Bekir Minaz’ın cenazesi Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ev sahibi - kiracı vahşeti. Ev sahibini öldüren genç intihar etti - Resim : 3

Ölümü şüpheli bulunan Minaz’ın kesin ölümü otopsi sonucu belli olacak.

TAKİP EDİP ÖLDÜRDÜ

Düzce'ye cenaze için gelen husumetlisi Ali Yavuz'u (65) takip ederek öldüren Sami G. (53), 6 gün sonra yakalandı.

Ev sahibi - kiracı vahşeti. Ev sahibini öldüren genç intihar etti - Resim : 4

Olay, 22 Aralık'ta saat 15.00 sıralarında Gümüşova ilçesinde meydana geldi. Sami G. ile yaşadığı husumet nedeniyle Düzce'den taşınıp, Kocaeli'ye yerleşen Ali Yavuz, bir yakınının cenazesi için kente geldi. Bu haberi duyan Sami G., takip ettiği Yavuz'u tabanca ile öldürdü. Şüpheli kaçarken, polis çalışma başlattı. Gümüşova İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 6 gün sonra şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan Sami G.'nin sorgusu sürüyor.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin