Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu mazbatasını alarak görevine başladı

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Etimesgut Belediye Başkanı seçilen Erdal Beşikçioğlu, bugün düzenlenen devir teslim töreniyle görevine başladı. Sosyal medya hesabından vaatlerini paylaşan Beşikçioğlu, "Artık belediyede protokol kapıları falan olmayacak. Filmdeki uygulamaların gerçeğe dönüşmesini istiyor vatandaş." ifadelerinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu mazbatasını alarak görevine başladı

31 Mart yerel seçimlerinde,  Ankara'da 20 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti belediyesinde olan Etimesgut Belediye Başkanlığı'na seçilen Cumhuriyet Halk Parti'li Erdal Beşikçioğlu, bugün düzenlenen devir teslim töreniyle görevine başladı.

"Artık belediyede protokol kapıları falan olmayacak" diyen Beşikçioğlu, sosyal medya hesabından açıklama yaparak vaatlerini şu sözlerle duyurdu:

"Seçim çalışmalarında bana herkes Vali filmindeki gibi vatandaşla doğrudan iletişim kuran bir yönetim istediklerini söyledi. Artık belediyede protokol kapıları falan olmayacak. Filmdeki uygulamaların gerçeğe dönüşmesini istiyor vatandaş.

Eğitim seviyesi yüksek bir nüfus olmasına rağmen sosyal ve kültürel etkinlikler sınırlı. Etimesgut'ta oturanlar, etkinlikler için merkeze gitmek zorunda. Biz Etimesgut'ta sosyal ve kültürel etkinlikleri başlatacağız, vatandaşlarımız merkeze gitmek zorunda kalmayacak


Etimesgut'ta 3 tane üniversite var, ayrıca diğer üniversiteler de komşu ilçelerde ama Etimesgut'ta 1 tane bile öğrenci yurdumuz yok. Öğrenci yurdu açacağız.


Eryaman Metrosu ile Çayyolu Metrosu'nu bağlayacak raylı sistem projesini Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapacağız."

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin