Etimesgut Belediye Başkanı Demirel'den TV100'e Erdal Beşikçioğlu açıklaması: Burası film sahnesi mi, oyun mu çevireceğiz

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı'ya özel yaptığı açıklamada oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun CHP'den Etimesgut Belediye Başkan adayı olmasını eleştirdi. Demirel "Burası film sahnesi mi, oyun mu çevireceğiz. İnsanların yerel ihtiyaçları var burayı oyuncak yaptırmayız." dedi.

Google Haberlere Abone ol
Etimesgut Belediye Başkanı Demirel'den TV100'e Erdal Beşikçioğlu açıklaması: Burası film sahnesi mi, oyun mu çevireceğiz

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, siyasal iletişimci Nur Tuğba Aktay, tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster, Oda TV Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik, Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade programına konuk oldu. Oyuncu Erdal Beşikçioğlu'nun Cumhuriyet Halk Partisi'nin Etimesgut Belediye Başkan adayı olarak açıklanması programda masaya yatırıldı. 

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Beşikçioğlu'nun adaylığıyla ilgili Hacı Yakışıklı'ya açıklamalarda bulundu.

Yakışıklı, Demirel ile görüşmesini şu sözlerle anlattı:

Erdal Beşikçioğlu Etimesgut’tan aday oldu. Etimesgut’un şu anki belediye başkanı MHP’li Enver Demirel’e bu konuyla ilgili ne düşünüyorsunuz diye sorduğumda ‘Tek endişem şahısların ön plana çıkıp Etimesgut halkının ve hizmetlerin ön planda kalmasıdır. Popülist söylemler şahısların işine yarıyor ama şehirleri geliştirmiyor. Normal şartlarda Erdal Beşikçioğlu’nun rakip aday olma şansı yok. Kendisi bir tiyatrocu ve film oyuncusu. Etimesgut’ta 1 gün kalmamış, tanıdığı tek hane tek insan yok.

Etimesgut diye ilçenin adı geçen tek paylaşımı yok. İlçenin hiçbir sokağını bilmez. Böyle birinin Etimesgut’tan aday olması CHP açısından da enteresan, şehri bilmeyen nasıl proje üretecek. Eğer televizyonlar oyuncu olduğu için bu kişiyi birinci plana alıp Etimesgut ilçesini 2. plana atarsa üzülürüm. Belediye yönetmek ayrı, oyunculuk yapmak ayrı. Biz bütün enerjimizi Etimesgut’a verdik, veriyoruz, vereceğiz. Neticede Erdal Beşikçioğlu adaydır, hayırlı olsun Ancak Etimesgut olsa da olur olmasa da olur denecek bir yer değil, büyük metropol 600 bin nüfuslu çağdaş bir şehir. Böyle bir şehir oyuncak olmaz.

Bugün CHP ile gitmiş senaryoyu yazacağız diyor. Burası film sahnesi mi, oyun mu çevireceğiz. İnsanların yerel ihtiyaçları var burayı oyuncak yaptırmayız. Etimesgut’u nefislerin esiri yapamayız. Bu arkadaş şahıs olarak iyi biri olabilir. Ben de ekrandan tanıyorum. Biz mücadelemizi vereceğiz. Popülizm yapma adına Etimesgut arka planda kalmamalı.

Kaynak: tv100.com
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin