Esrarengiz ölüm! Adana'da bir kişi evinde öldürülmüş halde bulundu eşi ve çocuğu kayıplara karıştı

Adana'nın Kozan'daki evinde öldürülmüş halde bulunan Uğur İşler'in eşi Melisa İşler ve çocuğu kayıplara karıştı. Polis, İşler'in sırtından tabancayla vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Ekipler kayıplara karışan kadın ve çocuğun bulunması için çalışma başlattı

Google Haberlere Abone ol
Esrarengiz ölüm! Adana'da bir kişi evinde öldürülmüş halde bulundu eşi ve çocuğu kayıplara karıştı

Olay, Adana'nın Kozan ilçesi Çanaklı Mahallesi'nde yaşandı. Alınan bilgiye göre göre, Yeter G., torununu görmek için saat 14.00 sıralarında damadı 29 yaşındaki Uğur İşler'in evinin kapısını çaldı. Ancak kapıyı açan olmayınca Yeter G., durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kapıyı açtığında Uğur İşler'in kanlar içinde yerde yattığını gördü.

TABANCAYLA VURULDUĞU TESPİT EDİLDİ

Bölgeye gelen ekipler İşler'in sırtından tabancayla vurularak öldürüldüğünü tespit etti. Polis cinayeti aydınlatmak için çalışma başlattı.

EŞİ VE ÇOCUĞU KAYIP

Polis, İşler'in eşi Melisa İşler ve çocuğuna ulaşamadı. Uğur İşler ve Melisa İşler'in boşanma aşamasında olduğu ve bu hafta içinde anlaşmalı boşanmak için imza atacakları öğrenildi.

Öte yandan Uğur İşler'in akrabaları, "Melisa elbette yakalanacaktır. Bizim çocuğumuzu bıraksın" diyerek tepkilerini dile getirdi. Uğur İşler'in cenazesi, Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kozan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polisin olayla ilgili çalışmaları sürüyor.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin