Eşi dava açmıştı: Mahkeme, Cem Karaca’nın Gözyaşları filmiyle ilgili kararını verdi

Türk müziğinin efsane isimlerinden Cem Karaca’nın hayatını anlatan ve 26 Ocak'ta gösterime girecek olan 'Cem Karaca'nın Gözyaşları filmi ile ilgili mahkeme kararını verdi. Usta sanatçının eşi İklim Karaca’nın filmin yayınlanmasını önlemeye yönelik durdurma kararı talebini reddetti.

Google Haberlere Abone ol
Eşi dava açmıştı: Mahkeme, Cem Karaca’nın Gözyaşları filmiyle ilgili kararını verdi

2004 yılında 58 yaşındayken hayatını kaybeden usta sanatçı Cem Karaca'nın hayatını anlatan 'Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin çekilmemesi için durdurma talebiyle açılan dava, mahkeme tarafından reddedildi.

Cem Karaca’nın Gözyaşları filminin çekilmemesi için dördüncü eşi İklim Karaca dava açmıştı. Mahkeme, ilk kararını verdi.

DURDURMA TALEBİ REDDEDİLDİ

Ağustosta filme dair tüm video, fotoğraf, fragman, film kaydı gibi görsel ve işitsel kayıtların yayınlanmasını önlemeye yönelik açılan durdurma kararı talebi mahkeme tarafından reddedildi.

Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya’nın ortak yapımcılığında çekilen, danışmanlığını Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca’nın yaptığı film, sanatçının hayatının sürgün kaldığı Almanya’dan Türkiye’ye dönüşüne kadar olan dönemini anlatıyor. Film, Cem Karaca'nın müzikal mirasını ve kişisel hikâyesini yeni nesle taşıma misyonuna sahip.

Cem Karaca'yı İsmail Hacıoğlu’nun canlandırdığı, gösterime 26 Ocak'ta girecek olan 'Cem Karaca’nın Gözyaşları'nda, Fikret Kuşkan; Baba Mehmet Karaca', Yasemin Yalçın ise 'Anne Toto Karaca'ya hayat verdi. Filmde ayrıca; Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Melisa Döngel, Buçe Buse Kahraman, Kubilay Tuncer, Alper Saldıran rol aldı.

Etiketler cem karaca film mahkeme
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin