Esenyurt'ta eşiyle tartışan adamın gözü döndü. Çocuklarının gözü önünde defalarca bıçakladı

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde karısıyla tartışan koca, çocuklarının da gözü önünde eşini defalarca bıçaklayarak hastanelik etti. Olayın ardından koca Yunus Ç. evden kaçarken bıçaklanan Rojin Ç. ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Esenyurt'ta eşiyle tartışan adamın gözü döndü. Çocuklarının gözü önünde defalarca bıçakladı
İHA

Esenyurt Çınar Mahallesi’nde eşi Rojin Ç. ile tartışan Yunus Ç. sinir krizi geçirdi.

Eşi tarafından defalarca bıçaklanan Rojin Ç., komşuların müdahalesinin ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Evden koşarak kaçan Yunus Ç. ise polis ekipleri tarafından yakalandı.

KOMŞULAR ÇOCUKLARIN ÇIĞLIĞINA GELDİ

Saat 12.00 sıralarında meydana gelen olayda söylenenlere göre Rojin Ç. ve Yunus Ç. çifti daha önce de olduğu gibi sabah saatlerinde tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönmesiyle gözü dönmüş koca çocuklarının gözü önünde mutfaktan aldığı bıçakla eşine saldırdı. Yunus Ç.'nin bıçak darbelerinin ardından yere yığılan kadın kanlar içinde kaldu. Çocukların 'Anne' çığlıklarını duyan komşular koşarak eve geldi ve durumu polis, sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Rojin Ç.’yi hastaneye kaldırırken, polis olayla ilgili çalışma başlattı. Kısa süre içerisinde yakalanan Yunus Ç. gözaltına alınırken, yaralı kadının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

"10-15 YERİNDEN BIÇAK DARBESİ ALDI"

Çocukların çığlık seslerini duymasıyla kadına yardıma koşan Cihat Kaplan, “Karı koca arasında sürekli tartışma yaşanıyordu, anlaşamıyorlardı. Hatta bazı zamanlar komşular rahatsız olup çifti uyarıyordu. Sabah saatlerinde de şiddetli bir tartışma yaşandı. O sırada kadını bıçaklamış. Çocukların ‘Anne, anne’ diye çığlıklarını duyunca daireye girdik ve hemen kadına müdahale ettik fakat kadının durumu ciddiydi. 10-15 yerinden bıçak darbesi almıştı. Biz geldiğimizde zaten adamda kaçmıştı. Hemen müdahale ettik kadına, ambulansı aradık. Karnında, sırtında, dirseklerinde yaralar vardı. Bize yaralarının olduğu yerleri gösterdi, komşular olarak yaralara tampon yaptık” diyerek yaşanan olayı anlattı.

 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin