Erzurum'da korkunç olay! Sevgilisi 'karım' mesajını gördü: Araçtan atladı

İddiaya göre; Erzurum'da Hümeyra Ç. sevgilisiyle gezerken cep telefonuna gelen 'karım' mesajı sonrası genç kadın kendisini hareket halindeki araçtan attı. Hümeyra Ç. ağır yaralanırken sevgilisi Abdurrahman Ö. gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Erzurum'da korkunç olay! Sevgilisi 'karım' mesajını gördü: Araçtan atladı

Erzurum Yakutiye ilçesinde evlilik hazırlığı yapan Hümeyra Ç. ile Abdurrahman Ö. buluşup 35 JT 408 plakalı hafif ticari araçla gezintiye çıktı.

Bir süre sonra Hümeyra Ç.'nin telefonuna 'karım' yazılı mesaj geldi. Gelen mesajı gören Abdurrahman Ö., Hümeyra Ç. ile tartışmaya başladı.

"AİLENE HER ŞEYİ ANLATACAĞIM"

Abdurrahman Ö., daha sonra mesajın atıldığı numarayı arayıp karşısına çıkan kişiyle de tartıştı. Abdurrahman Ö., telefonu kapattıktan sonra sevgilisi Hümeyra Ç.'ye, her şeyi ailesine anlatacağını söyledi.

SEYİR HALİNDEKİ ARAÇTAN ATLADI

Abdurrahman Ö.'nün bu sözleri üzerine paniğe kapılıp korkan Hümeyra Ç., seyir halindeki hafif ticari aracın kapısını açıp kendisini yola attı.

Erzurum'da korkunç olay! Sevgilisi 'karım' mesajını gördü: Araçtan atladı

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde ağır yaralandığı belirlenen Hümeyra Ç., olay yerinde ilk müdahalesinin ardından Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Hümeyra Ç.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

"TARTIŞTIK, 'SENİ ANNE VE BABANIN ÖNÜNE ATACAĞIM' DEDİM"

Polis, olayla ilgili Abdurrahman Ö.'yü gözaltına aldı. Abdurrahman Ö. ilk ifadesinde, Hümeyra Ç. ile 3 aydır birlikte olduğunu belirterek, "Cep telefonuna bir başka erkek tarafından gönderilen ve 'karım' diye hitap edilen mesajı gördüm. Tartıştık, 'Seni anne ve babanın önüne atacağım' dedim. Evlerine doğru giderken araçtan atladı" dediği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA
Etiketler erzurum mesaj sevgili
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin