Eros davası sonrası sahilde vahşi görüntüler. Giresun sahilinde birçok köpeğin cansız bedeni bulundu

İstanbul'da Eros isimli kedinin vahşi bir şekilde katledilmesine ilişkin dava gündemdeyken Giresun sahilinde birçok köpeğin cansız bedeni bulundu. Jandarmanın olayı araştırmak için inceleme başlattığı belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Eros davası sonrası sahilde vahşi görüntüler. Giresun sahilinde birçok köpeğin cansız bedeni bulundu

Türkiye İstanbul'da Eros isimli kedinin vahşi bir şekilde katledildiği davaya odaklanmışken Giresun'un Bulancak ilçesinin sahilinde çok sayıda köpek cesedine rastlandı.

10 Mart Pazar günü sahile gelen yurttaşlar, çok sayıda köpek cesedi fark etti.

Sahilde görülen köpek cesetlerinin ardından Bulancak Belediyesi'ne ait iş makinelerinin 10 Mart Pazar günü sahilde çalışma yaptığı kaydedildi.

BELEDİYE ÇALIŞMA YAPTI

Olaya ilişkin görüntülere BirGün Gazetesi ulaştı. Bir yurttaş, sahildeki atık çöplerin olduğu dönemde Bulancak Belediyesi'nden temizlenmesi için talepte bulunduğunu ancak bunun karşılanmadığını belirtti. Yurttaş, köpek ölümlerinden dolayı sahilde kepçe geldiğini ve çalışma yaptığını aktardı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Öte yandan Giresun'da bağımsız gazetecilik yapan Barış Tüysüz de olayla ilişkin sosyal medya hesabından bilgilendirmede bulundu.

Jandarma Komutanı tarafından arandığını belirten Tüysüz, komutanın inceleme başlatıldığını bildirdiğini aktardı.

Gazeteci Tüysüz, elde ettiği bilgileri ise şöyle paylaştı:

"Bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından ölmüş hayvanların olduğuna yönelik belediye ekiplerine ihbarda bulunulmuş. Belediye ekipleri bölgedeki toprak bir alanı kazarak hayvanların gömülmesini sağlamış.

İlk belirlemeye göre içerisinde yavru olduğu da görülen en az 5-6 cansız hayvan bedeni, tahminlere göre öldürüldükten sonra yakınlardaki dereye atılmış ve denize ulaşan bedenler dalgalarla kıyıya vurmuş.

Olay Giresun'un Piraziz ilçesi sınırları içerisinde gerçekleşmiş ve Piraziz Kaymakamlığı tarafından gerekli işlemlerin başlatılacağı bilgisi aldım.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler köpek giresun sahil
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin