Erkek vahşeti. Cezaevinden izinli çıktı, boşandığı eşini önce silahla vurdu, sonra bıçaklayarak öldürdü

Kadın cinayetleri bitmiyor! Burdur'un Çavdır ilçesinde "kasten yaralama suçundan" bulunduğu cezaevinden izinli T.Y dehşet saçtı. 45 yaşındaki T.Y. bir yıl önce boşandığı eşini av tüfeğiyle vurarak ve bıçaklayarak öldürdü.

Google Haberlere Abone ol
Erkek vahşeti. Cezaevinden izinli çıktı, boşandığı eşini önce silahla vurdu, sonra bıçaklayarak öldürdü

Burdur'un Çavdır ilçesinde cezaevinden izinli çıkan kişi, eski karısını av tüfeğiyle vurarak ve bıçaklayarak öldürdü.

Şüpheli T.Y. (45), 14 Ocak 2023'te boşandıkları eski eşi Özlem Şımarık'ın (28) Çavdır-Antalya kara yolundaki kaldığı otel odasına geldi.

Aralarındaki tartışmanın ardından T.Y, av tüfeğiyle eski karısına av tüfeğiyle ateş açtı. Daha sonra Şımarık'ı bıçaklayan T.Y. olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine otele 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekibince Çavdır Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadın, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Hayatını kaybeden Özlem Şımarık'ın 2 çocuk annesi olduğu, T.Y'nin ise "kasten yaralama suçundan" bulunduğu cezaevinden izinli çıktığı öğrenildi.

DENİZLİ'DE YAKALANDI

Bir yıl önce boşandığı eşini vahşice katlettikten sonra kayıplara karışan Tarık T. Denizli'de

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

Olayla ilgili Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı Medya İletişim Bürosu'ndan Başsavcı Osman Kara imzasıyla basın açıklaması yapıldı. Açıklamada, "08/02/2024 tarihinde, Burdur ili Çavdır ilçesinde meydana gelen ve Ö.Ş. isimli kadın şahsın silah kullanılmak suretiyle ölümü ile sonuçlanan olaya ilişkin soruşturmanın Gölhisar Cumhuriyet Başsavcılığı'nca titizlikle yürütüldüğü ve çok yönlü araştırmanın yapıldığı, bu yönde elde edilen deliller bağlamında, ölenin eski eşi T.Y. ile birlikte toplam 5 şahıs hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımızca gözaltına alma yönünde karar verildiği, basında yer alan, T.Y. isimli şahsın Açık Ceza İnfaz Kurumundan izinli olarak ayrıldığı yönündeki haberlerin ise gerçeği yansıtmadığı hususları kamuoyuna duyurulur" denildi. 

Kaynak: A.A
Etiketler olay yeri
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin