Erdoğan ve Özel bugün görüşecek. 23 Nisan resepsiyonunda bir araya gelmişlerdi: AK Parti Genel Merkezi'nde kritik görüşme saat 16.00'da gerçekleşecek

Türk siyasetinde kritik bir görüşme bugün gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşecek. Sıcak başlıklar görüşmenin ana maddelerini oluşturacak. Erdoğan ve Özel en son TBMM'deki Mermerli Salon'da bir araya gelmişti.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan ve Özel bugün görüşecek. 23 Nisan resepsiyonunda bir araya gelmişlerdi: AK Parti Genel Merkezi'nde kritik görüşme saat 16.00'da gerçekleşecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşecek. Sıcak başlıklar görüşmenin ana maddelerini oluşturacak. Erdoğan ve Özel en son TBMM'deki Mermerli Salon'da bir araya gelmişti. TBMM'de düzenlenen 23 Nisan resepsiyonunda diğer siyasi parti temsilcilerinin de bulunduğu Mermerli Salon'daki bayramlaşmada Özel ve Erdoğan bir süre sohbet etmişti.

31 Mart yerel seçimlerin ardından yapılacak ilk yüz yüze görüşme, AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşecek.

YENİ ANAYASA VE EKONOMİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Özel ile görüşmesinde sıcak başlıklar olacak. Sivil anayasa için Meclis'te görüşme trafiği başladı. Görüşmede, yeni anayasa çalışmalarındaki son durumun ele alınması bekleniyor.

Görüşmede, İsrail'in Gazze'ye yönelik katliamları ile kalıcı barışın sağlanabilmesi için atılan adımların da değerlendirilmesi öngörülüyor. Özgür Özel'in görüşmede, Filistin için liderlere yazdığı mektup ile önümüzdeki günlerde Filistin'e yapacağı ziyareti de anlatması bekleniyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin