Erdoğan tekrar cumhurbaşkanı adayı olacak mı? MHP'li Yalçın'dan tv100'e özel açıklama: TBMM ya erken seçim ya da anayasa değişikliği ile cumhurbaşkanının önünü açmalı

tv100'de Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına özel mesaj gönderen  MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın Erdoğan'ın tekrar cumhurbaşkanı adaylığını ilişkin konuştu. Yalçın, Sinan Burhan'a yaptığı açıklamada "Sayın cumhurbaşkanı bir dönem daha aday olmalıdır. TBMM erken seçim kararıyla ya da anayasa değişikliği kararı ile cumhurbaşkanının önünü açmalıdır" ifadelerine yer verdi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan tekrar cumhurbaşkanı adayı olacak mı? MHP'li Yalçın'dan tv100'e özel açıklama: TBMM ya erken seçim ya da anayasa değişikliği ile cumhurbaşkanının önünü açmalı

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı'na konuk oldu.  MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Sinan Burhan'a konuştu.

Burhan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ile görüşmesini şu sözlerle aktardı:

Semih Yalçın ile bugün bir görüşme yaptık. Dün MHP'nin olağan kongresi vardı. Bahçeli'nin bir açıklaması gündemi belirledi. Cumhurbaşkanımız bu benim son dönemim demişti. 

Bahçeli "Sayın cumhurbaşkanım ayrılamazsınız, bizi bırakamazsınız. Yeni yüzyılı kuracak ve kurtaracak olan lider sizsiniz, Cumhur İttifakı olarak yanınızdayız" dedi. Bunun açıklaması nedir diye Semih Yalçın'a sordum. Yalçın, "sayın cumhurbaşkanı bir dönem daha aday olmalıdır. TBMM erken seçim kararıyla ya da anayasa değişikliği kararı ile cumhurbaşkanının önünü açmalıdır" dedi. 

Kaynak: tv100.com
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin