Erdoğan-Özel görüşmesi için yeni yer ve tarih belli oldu…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Merkezi'nde 18 yıl aranın ardından CHP lideri Özgür Özel ile görüştü. tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı Erdoğan-Özel görüşmesinde yaşanan sürece dair bilgiler verdi. Yakışıklı, "Bu görüşme 2 defa sanılıyor ama 4 defa görüştüler." dedi. Yakışıklı Erdoğan-Özel görüşmesi için yeni tarih verdi.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan-Özel görüşmesi için yeni yer ve tarih belli oldu…

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip ErdoğanCHP Genel Başkanı Özgür Özel’e CHP Genel Merkezi'nde iade-i ziyarette bulundu. İki lider ilk kez 2 Mayıs'ta AK Parti Genel Merkezi'ndeki tarihi zirvede bir araya gelmişti.

Erdoğan bu görüşmenin üzerine Özel'e kırk gün sonra iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Bu görüşme, Erdoğan'ın 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi'ne gitmesiyle de tarihe geçti.

Erdoğan-Özel görüşmesi tv100'ün sevilen programlarından Başak Şengül ile Doğru Yorum'da masaya yatırıldı.

tv100.com yazarı Hacı Yakışıklı Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin şu bilgileri verdi:

Ben hem CHP hem de AK Parti tarafından birçok isimle görüştüm. Bir kere Özgür Özel ve Sayın Cumhurbaşkanın görüşmesi AK Parti’deki görüşmeyle eşit sürede gerçekleşti. Bu görüşme 2 defa sanılıyor ama 4 defa görüştüler. Her iki genel başkan 20 Temmuz'da bir araya gelecekler.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile görüşmesinde KKTC'ye gideceğini belirten Özel'in 20 Temmuz'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Lefkoşa'da bir araya gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin