Epstein dosyası açıldı, gerçekler ortaya çıktı. Özür dilerim Arthur TT olmuştu. O çocuk Türk çıkmadı

Pedofili milyarder Jeffrey Epstein ile ilgili gerçekler kan donduruyor. Aralarında pek çok ünlü isminde olduğu bu iğrenç olaylar zinciriyle ilgili bilgi kirliliği de yaşanıyor. Son olarak sosyal medyada paylaşılan bir videoda görülen erken çocuğunun Türk olduğu iddia edilmişti ancak haber yalan çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Epstein dosyası açıldı, gerçekler ortaya çıktı. Özür dilerim Arthur TT olmuştu. O çocuk Türk çıkmadı

Pedofili iddiasıyla tutuklanan Jeffrey Epstein’in mahkeme kayıtlarının ortaya çıkması tüm dünyadan yankı uyandırdı.

Epstein’in, Türkiye dahil bazı ülkelerden küçük çocukları kaçırdığı ve çocukları dünyaca tanınan isimlere pazarladığı iddia ediliyor.

Davanın bazı dosyaları yayınlanırken, sosyal medyada da büyük bir kirlilik yaşanıyor.
Sosyal medyada paylaşılan bir videoda Türk olduğu ve istismardan sonra "Özür dilerim Arthur" dediği iddia edilmişti.

Bu konuyla ilgili Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) açıklama yaptı. Çocuğun Türk olmadığı, Brezilya'da yaşadığı ve babası tarafından işkence gördüğü ifade edildi.

Açıklamada şunlar kaydedildi: Bazı sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntülerle ilgili, "İşkence gören Türk çocuk, 'özür dilerim Arthur' diyor" iddiası doğru değildir. İddiaya konu görüntülerin, Ocak 2021'de Brezilya basınında yer aldığı tespit edilmiştir. Brezilya basınına yansıyan görüntüler incelendiğinde çocuğun Türkçe değil, Portekizce konuştuğu belirlenmiştir. Haberlerde, Mato Grosso do Sul eyaletinde bir babanın çocuğuna işkence uyguladığı ve tutuklanmasının talep edildiği belirtilmektedir.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin