Emekliye 5 bin TL ne zaman yatacak. Emekliye 5 bin TL ikramiye sorgulama. Emekliye 5 bin TL ikramiye yattı mı?

Meclis Genel Kurulu tarafından yarım kalan yasama faaliyetleri için mesai yapılacak. Meclis Genel Kurulu son mesaisinde çalışan emeklilere yatırılacak olan 5 bin liralık ödeme için çalışacak. Çalışan emekliye 5 bin TL ne zaman yatacak. Emekliye 5 bin TL ikramiye sorgulama. Emekliye 5 bin TL ikramiye yattı mı?

Google Haberlere Abone ol
Emekliye 5 bin TL ne zaman yatacak.  Emekliye 5 bin TL ikramiye sorgulama. Emekliye 5 bin TL ikramiye yattı mı? - Resim: 1

Cumhuriyet'in 100.yılına özel 29 Ekim'de bir kereye mahsus çalışmayan emeklilere verilen 5 bin TL ikramiye ödemesinden, çalışan emeklilerin de yararlanması kararlaştırılmıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada "ilk düzenlemeden yararlanamayan çiftçi ve BAĞKUR'lu esnaf emeklimiz başta olmak üzere 4 milyon 689 bin emeklimiz, 5 bin TL ödemeden faydalanacaklar" ifadesini kullanmıştı...

Ekonomiye ilişkin kanun teklifinde yer alan bir kereye mahsus olmak üzere çalışan emeklilere 5 bin TL ikramiye verilmesine ilişkin teklifin 55. maddesi TBMM'de görüşülerek kabul edildi.

Yaklaşık 5 milyon emekli 5 bin lira ödeme yapılması öngörülüyor. Peki emekliye ikramiye ne zaman ödenecek?