Emekli promosyonunda rakam yükseldi. 8 ile 12 bin TL ödeyecekler. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi. İşte kamu bankalarının(Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank) vereceği promosyon miktarı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan emeklilere promosyon müjdesi. Erdoğan, kamu bankalarının emeklilere 8-12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Emekli promosyonunda rakam yükseldi. 8 ile 12 bin TL ödeyecekler. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi. İşte kamu bankalarının(Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank) vereceği promosyon miktarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinginde emeklilere hayırlı olsun diyerek duyurdu.

Kamu bankalarının emeklilere 8-12 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacağını açıkladı.

Erdoğan, CHP'deki deste deste para sayma görüntüleri ilişkin "İzahını hala yapamadılar. Olayı dürüstçe açıklamak yerine çirkinleşerek skandalı örtbas edebileceklerini zannediyorlar" dedi.

Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları şöyle:

"Konumuyla, önemiyle, değerleriyle, yetiştirdiği büyüklerle Kayseri'yle ve Kayserili kardeşlerimizle iftihar ediyorum. 14-28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı'na milletvekilliğinde yüzde 65'i aşkın, Cumhurbaşkanlığında yüzde 68'i bulan destek için şükranlarımı sunuyorum.

Mayıs seçimleri ülkemizde, ülkeyi karıştırmaya hazır bir zihniyetin pusuda beklediğini gösterdi. 31 Mart'ta bu milli irade destanını daha ileriye taşıyarak, demokrasi safımızı biraz daha sıklaştıracağız. Kayseri vesayetten kumpasçılara ,terör örgütlerinden darbecilere kadar verdiğimiz her mücadelede yanımızda yer aldı. 2023 hedeflerini de birlikte hayata geçirdik. Türkiye Yüzyılı'nın inşasını birlikte gerçekleştirmek istiyoruz.

Türkiye'yi 21 yılda 3 kat büyüttük, amacımız önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyüterek dünyanın en güçlü ekonomileri arasında hak ettiği yere çıkarmak.

PROMOSYON MÜJDESİ

Yılın ikinci yarısında enflasyon hızlı bir düşüşe geçecek. İnsanlarımızın refah seviyesini eskisinin de üzerine çıkaracağız. İlk kez 2017'de emeklilerimize banka promosyonu ödenmesini başlatmıştık. Kamu bankaları bu yılki promosyon ödemelerini 8 bin ile 12 bin lira arasında belirledi. Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacağına inanıyorum.

KAMU BANKALARI NE KADAR PROMOSYON VERİYOR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu açıklamasından önce kamu bankaları 10 bin TL maaş alan emekliye en fazla 5 bin TL promosyon ücreti veriyordu. Erdoğan7ın açıklamasıyla bu rakam en düşük 8 bin en yüksek 12 bin TL olacak.

CHP'DEKİ PARA SAYMA GÖRÜNTÜLERİ

İzahını hala yapamadılar. Olayı dürüstçe açıklamak yerine çirkinleşerek skandalı örtbas edebileceklerini zannediyorlar

İSRAİL'E TEPKİ

Netanyahu denilen malum kişiyi Rabbimize havale ediyoruz. Bize düşen bu kardeşlerimize var gücüyle olmak hem de sahip olduğumuz güvenliğin huzurun nimetlerin kıymetlerini bilmektir.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin