Ekşi Sözlük'te pedofili skandalını o kullanıcı ortaya çıkarmıştı. İsyan etti: Unutulacaksa söyleyin

Ekşi Sözlük platformunda bir pedofili skandalı yaşanmıştı. Olayın yargıya taşınması ise yaklaşık bir hafta önce gerçeklemişti. Bu iğrenç olayı ortaya çıkan Ekşi Sözlük yazarı "Görko" adlı kullanıcı isyan etti. "Artık bir açıklamayı hak etmiyor muyuz? 'Yakalayamadık, çabalıyoruz, yurt dışındaymış, yakalayacağız', bir şey söyleyin en azından. Yoksa bu olay da unutulup gidecek ve biz hayatımıza bu iğrenç olay hiç yaşanmamış gibi devam mı edeceğiz? Unutulacaksa söyleyin biz de bilelim" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Ekşi Sözlük'te pedofili skandalını o kullanıcı ortaya çıkarmıştı. İsyan etti: Unutulacaksa söyleyin

Sosyal medya platformu Ekşi Sözlük'te bir kullanıcının başka bir yazara gönderdiği mesajda bebeğe cinsel istismar içeren görüntülerin yer alması büyük tepki çekti. Pedofili yazar skandalını ortaya çıkaran bir Ekşi Sözlük yazarı sosyal medyadan yardım istedi.

Görko adlı sosyal medya kullanıcısı yaptığı paylaşımlarda, "Ekşisözlük'te pedofili bir şahıs, penisini kız bebeğin cinsel organına sokup fotoğraf çekip özelden bana atıyor. Bunu yaparken kız bebeğin KARNINA TARİH ATIYOR. 2 gün önce kendisini başlık açarak ifşa ettim ve ekşisözlük yönetimi tarafından entrylerim silindi ve 1 ay ban yedim" diyerek sözlüğün kendi yazdıklarını Sözlük yönetiminin sildiğini iddia etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bu skandalın ortaya çıkmasının ardından açıklama yaparak "Sahıs hakkında suç duyurusunda bulunulması için gerekli süreçleri başlatmıştır" dedi. Önce Kadınlar ve Çocuklar Derneği hemen savcılığa başvurdu.

İSYAN ETTİ

O fotoğrafları gören ve bu iğrenç durumu sosyal medyada paylaşıp ortaya çıkmasını sağlayan Görko adlı kullanıcı aradan geçen bir haftada olayın unutulduğunu söyleyip isyan etti.

Sosyal medyasında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Artık bir açıklamayı hak etmiyor muyuz? 'Yakalayamadık, çabalıyoruz, yurt dışındaymış, yakalayacağız', bir şey söyleyin en azından. Yoksa bu olay da unutulup gidecek ve biz hayatımıza bu iğrenç olay hiç yaşanmamış gibi devam mı edeceğiz? Unutulacaksa söyleyin biz de bilelim." 

Kaynak: Medyatava Özel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin